Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΦΥΣΙΚΟ ΑΠΘ : "ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!"


Τη Δευτέρα 17/1/2018 στη Συνέλευση Τμήματος του Φυσικού φοιτητές και φοιτήτριες του τμήματος που πήγαμε να εναντιωθούμε στην απόφαση για το Πιστοποιητικό της Παιδαγωγικής και Διδακτικής Επάρκειας, δεχτήκαμε απειλές και τραμπουκισμούς από καθηγητές του τμήματος! Θυμηθήκαμε το «εγέρθειτο» μέλους της Χρυσής Αυγής όταν καθηγητής του τμήματος απαιτούσε να σηκωνόμαστε όρθιοι όταν του απευθύνουμε τον λόγο, ενώ άλλος καθηγητής απείλησε συνάδελφό μας ότι δεν θα ξαναπεράσει μάθημα!!
Απειλές και τρομοκρατία δεν δεχόμαστε από κανέναν και ποτέ! Στην καθημερινή αφαίρεση των δικαιωμάτων μας, όπως τώρα μας ζητάται να πάρουμε ένα επιπλέον χαρτί (το πιστοποιητικό Παιδαγωγικής και Διδακτικής Επάρκειας) για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε μια θέση εργασίας, απαντάμε με μαζικούς και ανυποχώρητους αγώνες. Όποιος δεν είναι μαζί μας, είναι εναντίον μας! Με μεγάλη ευκολία η πλειοψηφία των καθηγητών του τμήματος χαντακώνει το μέλλον μας και μάλιστα προσπαθεί να το κάνει πίσω από την πλάτη μας (αφού ποτέ δεν ενημερωνόμαστε για τις συνεδριάσεις της Συνέλευσης Τμήματος, ούτε βέβαια και για τις αποφάσεις της).
Καταγγέλουμε την καθηγητική αυθαιρεσία και απαιτούμε από τη Συνέλευση Τμήματος να απολογηθεί, καθώς και τον ίδιο τον Πρόεδρο να πάρει θέση για την ανεξέλεγκτη συμπεριφορά των καθηγητών.