Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΩΝ ΜΑΤ-ΔΕΛΤΑ! | ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΜΑΣ


ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ!
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ: ΠΕΜΠΤΗ 16/7, 19.00, ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ
Στις 15/7 κι ενώ υπήρχε αντιφασιστική αντισυγκέντρωση στην πλατεία Βικτωρίας, στην Αθήνα από αριστερές οργανώσεις και αναρχικές συλλογικότητες απέναντι σε γκρούπες φασιστών, που καλούσαν σε συγκέντρωση ενάντια στους πρόσφυγες, τα ΜΑΤ χτύπησαν και έδιωξαν την αντιφασιστική συγκέντρωση και επέτρεψαν στους φασίστες να παρευρίσκονται στην πλατεία! Μάλιστα, η συμμορία της ΔΕΛΤΑ επιτέθηκε αναίτια σε διαδηλωτές κατά το τέλος της πορείας, κυνηγώντας τους στα στενά της Πατησίων και μπροστά στην ΑΣΟΕΕ, χτυπώντας και προσαγάγοντας μάλιστα 2 αγωνιστές. Πολλά είναι τα βίντεο που έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο που φαίνεται ολοκάθαρα πως οι μπάτσοι της ΔΕΛΤΑ «φορτώνουν» μολότωφ στους προσαχθέντες.
Η κυβέρνηση της ΝΔ, πατώντας στον δρόμο που της έστρωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, επιδίδεται διαρκώς σε όργια καταστολής, δίνοντας εντολές στην αστυνομία να πραγματοποιεί δολοφονικές επιθέσεις, να χτυπάει και να βασανίζει διαδηλωτές. Μετά τον νόμο που πέρασε στην Βουλή που απαγορεύει τις διαδηλώσεις, μετά την εσκεμμένη επιχείρηση να διαλυθεί η διαδήλωση στις 9/7 από την αστυνομία και το όργιο καταστολής και συλλήψεων, αλλά και μετά τον θάνατο του Β. Μάγγου, του διαδηλωτή από τον Βόλο όπου τον είχαν σαπίσει στο ξύλο τα ΜΑΤ, έρχεται κι άλλη μια εν ψυχρώ και στοχευμένη επίθεση από τα καθίκια της ΕΛΑΣ. Άλλωστε, η κυβέρνηση έδειξε την αγάπη της στην άλλη πλευρά της συγκέντρωσης: οι ελάχιστοι φασίστες που ήταν μαζεμένοι, όχι μόνο δεν πειράχτηκαν από την αστυνομία, αλλά είχαν και την υποστήριξη του βουλευτή της ΝΔ, Κ.Μπογδάνου, όπου βρίσκονταν δίπλα - δίπλα με τον εγκληματία, ναζιστή Κασιδιάρη.
Θέλουν να οικοδομήσουν ένα Κράτος Έκτακτης Ανάγκης γιατί ξέρουν ότι το νέο μνημόνιο που θα φέρουν το φθινόπωρο, θα προκαλέσει τη λαϊκή αγανάκτηση και οργή και θα ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων και ένα νέο κύμα αγώνων. Έχουν σκοπό να διαλύσουν όλα τα εργατικά δικαιώματα και κατακτήσεις που κερδήθηκαν με αγώνες, για να επικρατήσει το δίκιο του «ά(χ)ριστου»- μαφιόζου καπιταλιστή. Για να προλάβουν νέες εξεγέρσεις και μαζικές διαδηλώσεις χρειάζονται από πριν τον τρόμο και τον φόβο που σπέρνουν οι αδίστακτες αυτές ομάδες.
Δεν θα τους περάσει! Το κράτος έκτακτης ανάγκης θα το γκρεμίσουμε στο δρόμο, με μαχητικούς αγώνες, καταλήψεις και απεργίες! Στο δρόμο θα παλέψουμε για τα δικαιώματα και τις κατακτήσεις που μας παίρνουν, για τη ζωή και το μέλλον που μας στερούν! Η απαγόρευση των διαδηλώσεων και η καταστολή δεν μας σταματά. Με όπλο μας την αυτοοργάνωση (επιτροπές, συνελεύσεις κ.α.)  να μην επιτρέψουμε άλλο ξύλο και άλλες δολοφονίες από την αστυνομία και να ρίξουμε όλους τους χουντομνημονιακούς μια και καλή! Να παλέψουμε για ένα ενιαίο μέτωπο εργαζομένων-φτωχών-νεολαίας για μια ενωτική, μαζική, μαχητική υπεράσπιση των δημοκρατικών μας δικαιωμάτων και ελευθεριών!
  •        Κάτω η κρατική τρομοκρατία και το κράτος έκτακτης ανάγκης – Να παραιτηθεί τώρα ο υπουργός της βίας και του αίματος, Μ. Χρυσοχοϊδης!
  •  Να αφεθούν ελεύθεροι οι προσαχθέντες – Αθώωση όλων των συλληφθέντων της 9ης Ιούλη!
  •   Όχι στην απαγόρευση των διαδηλώσεων – Να καταργηθεί ο χουντονόμος!
·       Διάλυση των ΜΑΤ-ΔΕΛΤΑ – αφοπλισμός της αστυνομίας