Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΣΣΠ: ΝΕΚΡΗ 19 ΧΡΟΝΗ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

 

ΝΕΚΡΗ 19 ΧΡΟΝΗ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

            

Την Τετάρτη 6/12 ένας αστυνομικός με το υπηρεσιακό όχημα παρέσυρε μια 19χρονη στην Ξάνθη. Η νεαρή κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις κι κατέληξε 6 μέρες μετά στις 12/12. Το ΕΚΑΒ ειδοποιήθηκε από τον αστυνομικό, ο οποίος όμως απέκρυψε την εμπλοκή του στο δυστύχημα κι παρίστανε τον αυτόπτη μάρτυρα. Ο αστυνομικός- δολοφόνος, εξαφανίστηκε ώστε να αποφύγει το αυτόφωρο, κυκλοφορούσε ελεύθερος για 4 ημέρες μέχρι να αποδειχθεί η εμπλοκή του. Ο αστυνομικός έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα, ενώ έχει διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ), ωστόσο δεν έχει συλληφθεί παρόλο που κατηγορείται για ανθρωποκτονία κι εγκατάλειψη θύματος τροχαίου.

Τέτοια περιστατικά δεν μας εκπλήσσουν πλέον. Οι αστυνομικοί απολαμβάνουν πλήρη ατιμωρησία. Μπορούν να πυροβολούν ανήλικους κι να αφήνονται ελεύθεροι, όπως συνέβη κι με τις 3 δολοφονίες Ρόμα τα τελευταία χρόνια. Μπορούν να βασανίζουν κι να συλλαμβάνουν οποιονδήποτε χωρίς ποτέ να αντιμετωπίζουν καμία συνέπεια. Η καταστολή έχει ενταθεί, με τις συχνές εισβολές στο πανεπιστήμιο, τις μαζικές προσαγωγές στα γήπεδα, τις συλλήψεις αγωνιστών κ.λπ. με στόχο να τρομοκρατήσουν την κοινωνία. Το μαύρο Κράτος Έκτακτης Ανάγκης που έχουν χτίσει για να καταστείλουν τις αντιδράσεις μας έχει λύσει πλήρως τα χέρια της αστυνομίας. Η «ανεξάρτητη» δικαιοσύνη αφήνει δολοφόνους κι βασανιστές αστυνομικούς να κυκλοφορούν ελεύθεροι ενώ την ίδια στιγμή καταδικάζει με βαρύτατες ποινές -και κατασκευασμένες κατηγορίες- αγωνιστές, φοιτητές και γενικά νεολαία.

Δεν πρέπει να αφήνουμε τέτοια περιστατικά να περνούν έτσι απλά, χωρίς καμία αντίδραση! Να μην επιτρέψουμε την συγκάλυψη αυτού του εγκλήματος! Να συλληφθεί κι να τιμωρηθεί άμεσα ο δολοφόνος- αστυνομικός!

· Παραδειγματική τιμωρία για τον δολοφόνο
· Διάλυση των τρομοκρατικών σωμάτων ΜΑΤ, ΔΙΑΣ, ΔΡΑΣΗ, ΟΠΚΕ
· Κάτω το κράτος Έκτακτης Ανάγκης
· Λεφτά για τις κοινωνικές ανάγκες – όχι για εξοπλισμούς και την αστυνομία
· Κάτω η επικίνδυνη κυβέρνηση Μητσοτάκη